lezzet detay

Çok ince ve ıslak pandispanyanın taşıyıcılığında, frambuazın canlandırıcılığı ve beyaz çikolatalı inek kaymağının yumuşaklığı ile tadı yoğun kendi hafif çikolata köpüğü dildeki haz noktalarını uyarıyor… Dikkatle dengelenmiş kombinasyonu sayesinde bol meyveden pasta keyfi almak imkanı yaratıyor.

içerik

Bir 30 Kasım günü bu arayışın sonucu olarak yaratıldı. Ortaya çıktığı an Celile K. aradı ve geç farkettiği doğum günü için bir pasta istedi. Pasta onun, onun ismi de pastanın oldu.
Aradan yıllar geçti, Celile bir star oldu. Celileperver'ler oluştu. Ve yeni yıl kutlamasında da hem hafif hem şenlendirici bir Celile isteyenler çoğaldı. Böylece sadece Aralık aylarında Yeniyıl Celile'si üretilmeye başlandı.

hazırlama & tüketim

•Yeni yıl neşesini yansıtacak şekilde çam ağacı biçiminde
•Çok yoğun bir akşam yemeğinden sonra bile afiyetle yenebilsin ve tadına varılsın diye tüy kadar ince bir hamur
•Hamurunda yağ yerine meyve suyu
•Düşük şeker oranlı, sindirim destekleyici ahududu ile kutlama yemeğinin finalı için özellikle hafif
•İstenilen kişi sayısı ve büyüklükte sipariş vermek için T:0212 287 45 21