lezzet detay

Çikolatadan bile daha yoğun çikolata tadında, ıslak ve portakallı pasta
Doğumgünü için yuvarlak büyük , ansızın bastıran “Hemen şimdi pasta yemeliyim” krizleri için tek kişilik porsiyonlar halinde

içerik

-Şeker hastalarının da artık doğumgünü kutlayabilmesi için Şekersiz bitter çikolata ile hazırlandı.
-Şeker ve un kullanılmadan oluşan köpüksü ıslak pasta yağ depolanmasına yol açmadan enerji veriyor.
-Tadını Maltitol'den alır.
-Yarattığı mutluluk ve toklukla abur cubur yeme isteğini durdurur.
-Magnezyum, demir ve antioksidan deposudur.

hazırlama & tüketim

--Un ve kabartıcılar ile yükseltilen normal pastalardan çok daha kompakt olduğu için ağır fakat görünümü küçüktür. Çilek versiyonu daha büyük ve daha renklidir.

- Oda ısısında ve yumuşak bir halde yendiğinde çikolata tadı zirvededir. Donuk halde dondurma gibi yemeği sevdiğini söyleyenler de çok…
–un ve kabartıcı ile şişirilmediği için küçük porsiyonlar halinde servis etmek gerekir. Çok yoğun çikolatalıdır.

-Taze çiçeklerle kutlama pastası haline getirilebilir.