lezzet detay

Profiterollu pastanın alt kısmında yağ kullanılmadan, portakal suyu ile hazırlanan ıslak pandispanya, % 70'lik bitter çikolata köpüğü ve beyaz çikolata ile yapılmış pasta var.
Bu pastanın üzeri bolca dökülen profiterol sosu ile kaplanarak birazdan üzerine yerleşecek topların içine gömüleceği bir çikolata havuzu oluşur.
Ekler malzemeleri ile hazırlanan büyük profiterol topları çikolatanın içine yerleştikten sonra üzerine tekrar bitter sos dökülüyor.

içerik

"Ekler mi alsam, portakallı yağsız light pasta mı? " Bu zorlayan seçime bir çare olarak ikisi birleşti.
İki lezzetin birleşmesinden ortaya 3 kombinasyon çıktı.
Profiterol topları ile Ekler'in tadına varılıyor.
foodie 'best seller'ı yağsız ve portakallı çikolatalı pastanın ıslak derin lezzetinin keyfi yaşanıyor.
Beyaz çikolata üzerine yayılmış bol profiterol sosu ile , bitter ve beyaz çikolata zıtlığının nefaseti de üçünce lezzet kombinasyonu.

hazırlama & tüketim

-Portakal çikolatalı foodie 'best seller' pastanın keyfini çıkarırken, aynı zamanda Ekler de yemek için oluşan bu birleşmenin kişi sayısı istenildiği kadar arttırılarak sipariş verilebilir.

-9 kişilik pastada 9 büyük top bulunur. Küçük porsiyonlarla daha fazla kişi de ağırlayabilir.
-16 kişilik pastada 16 büyük top bulunur. Küçük porsiyonlarla daha fazla kişi de ağırlayabilir.
-25 kişilik pastada 25 büyük top bulunur. Küçük porsiyonlarla daha fazla kişi de ağırlayabilir.