lezzet detay

Taze sıkılmış portakal suyu ile pişirilen ıslak pandispanya bitter çikolata köpüğü ile kaplanır. Beyaz çikolatalı inek kaymağı ve çikolata sosu ile tamamlanır.

içerik

Mehmet Ali adını onu çok sevenden birinden aldı. Pandispanyası mixer kullanılmadan el ile karıştırılır. Mixer ile karıştırılan hamurlar kuru olur. Kuruluğu dengelemek için hamura yağ veya nem verici kimyasal eklemek gerekir. Hamuru el ile ve sadece 8 rakkamı yazarcasına karıştırıldığı için yumuşacık ve ıslaktır. Yağ eklenmeden üretilir.

hazırlama & tüketim

Daha ilk lokmada bir Akdeniz meltemin portakal kokusunun ve ılık sahil ferahlığının bedeninizi sardığını hissedersiniz. Yağ kullanılmadan hazırlandığı için. Portakal suyunun lezzeti hissedildiği için. Kakao yağının bitter ve beyaz çikolatadaki tüm katmanları ağızda eridiği için.