lezzet detay

Yarı İskoçya'lı yarı Ege'li kraker
Seviyorsanız, özlediyseniz, artık Türkiye’de her sabah fırından sıcak sıcak İskoç tarzı yulaf krakeri ( oatcake) çıkan bir yer var. Ege'nin dereotu ile birleşmiş olarak. Eğer 'ben sadesini severim' diyorsanız, bizi arayın. 0212 287 45 21. Sizin için dereotu eklemeden pişiririz.

içerik

Hani bazı sabahlar vardır, tüm çeşitleri ile kahvaltı sofrası kurmak istemezsiniz, ancak kıtır kıtır bir şeyler yemek ve midenizi mutlu etmek istersiniz. İster peynir domates ile, ister tereyağı ve bal ile, en güzeli ise bir bardak çay veya kahve ile tek başına Yulaf Krakeri. Uzun süre güzel bir tokluk hissi verir. Sabaha bir Süpergıda ile başlamış olursunuz.

hazırlama & tüketim

Araştırdık foodie by Emel Başdoğan mutfağındaki gibi, tereyağı ve saf zeytinyağı ile üretim yapılan saray mutfakları dışında bir adrese rastlayamadık. Süt tozu, yumurta tozu, margarin ve kimyasal hazır karışım ile üretimin yaygın olduğu günümüzde gerçek süt, gerçek yumurta, tereyağı, kaliteli çikolata ile
"Sevdikleriniz için en iyisi"

Bisküvi, kurabiye yemiş olmanın vicdan azabından korur, ancak aynı mutluluğu verir. %90 yulaf ezmesi %10 buğday unu ve saf zeytinyağı ile yolda, ofiste , sabah akşam, çorbanın veya kahvenin yanında pratik iyi gıda.

Yulaf yeryüzünde avenanthramides içeren tek gıdadır. Avenanthramides kalp hastalıklarından koruyan bir antioksidan grubudur.