lezzet detay

Islak % 70'lik Belçika çikolatası ile cömertçe kaplanmış ev yapımı çikolatalı pasta 20 yıl sonra ilk kez dilim olarak satışa sunulmaya başlandı.
Şekeri az, kullanılan kakao çekirdeği özel ve oranı yüksektir.
İçeriğindeki yoğun süt ve yumurta ile protein açısından zengindir. Katkısızdır, sanayi ürünü toz karışım, süt tozu , yumurta tozu ve kıvam verici içermez. Tavuk yumurtası, inek sütü ve kreması kullanılarak yapılır.
İlk kez 1997 yılında üretildiğinden beri bir 'foodie klasiği'dir.

içerik

Gereksiz yere pasta hasreti çekerek,plan dışı zamanda yoldan çıkıp sağlıksız pasta ve tatlı yenmemesi için lezzetli ve sağlıklı çözümdür.
İyi cins çikolata tüketimi aşırı iştahı ortadan kaldırır ve aynı zamanda da ruh hali düşüklüğünden kaynaklanan abur cubur ihtiyacı yok olur.
Salgılanan mutluluk hormonu onarıcı özellikleri ile iç organların strese bağlı olarak yıpranmasını önler, kolestrol üretimini dengeler.

hazırlama & tüketim

İyi bir sabah kahvesi/kahvaltısı seçeneğidir. Güçlü kahvaltı hem beyin hem de metabolizmanın güne hızlı başlamasını sağlar.
Doğru zamanda tüketilen iyi pasta yağ olarak depolanmadan, günlük aktivite için harcanır.
Oda ısısında yenildiğinde çikolatanın tüm değişik aroma ve lezzetleri ayrı ayrı algılanabilir.