lezzet detay

Taze sıkılmış portakal suyu ile pişirilen ıslak pandispanya bitter çikolata trüf ile sandöviç yapıldıktan sonra kepçe ile üzerine atılan beyaz çikolatalı inek kaymağı ile serbest ve stressiz hareketlerle örtülür. Üzeri tepeleme frambuaz ile kaplanır ve etrafı çilek ile döşenir.

içerik

Portakallı Çikolatalı pastanın pandispanyası mixer kullanılmadan el ile karıştırılır. Mixer ile karıştırılan hamurlar kuru olur. Kuruluğu dengelemek için hamura yağ veya nem verici kimyasal eklemek gerekir. Portakallı Çikolatalı Pasta el ile ve sadece 8 rakkamı yazarcasına karıştırıldığı için yumuşacık ve ıslaktır. Yağ eklenmeden üretilir.

hazırlama & tüketim

Meyvelerin altına bitter çikolata sos eklendiğinde beyaz çikolata ve bitter çikolata güzel bir lezzet oluşturuyor. Soslu tercih ederseniz lütfen sipariş verirken belirtin.