total 0 ürün 0.00TL
Alışveriş sepetiniz boş.
Alışverişe Başlayın

Sepet Toplamı

Ara Toplam 0.00TL
Toplam 0.00TL
print

Hakkımızda

EMEL BAŞDOĞAN İÇİN PASTADA İDEAL LEZZETİ

Orta eğitimini aldığı Alman Lisesi gıda kimyası ile ilgili araştırma merakını kamçılayan bir eğitim sistemine sahipti. Okulun gelişmiş labaratuar ortamında yapılan çalışmalarda aynı maddelerin biraraya gelişlerindeki küçük farkların yaratabileceği büyük sonuçlar genç Başdoğan’ı her zaman çok etkiledi.

Bu yıllarda filizlenen araştırma merakı ve iyi bir pasta yemek için duyduğu yoğun istek sonucu 1997 yılında kendine ve pastaseverlere yepyeni ürünler sunmak amacıyla Foodie Emel Başdoğan’ı kurdu.

Kısa süre sonra Türk pastacılık sektörüne imzasını atacak bu işletme kurabiye ve diğer ürünlerdeki lezzetin üstünlüğü ve farklılığı kısa zamanda büyük ilgi gördü.

Ayrıca Türkiye’de ilk kez dekorlu kutlama pastaları yapan Foodie Emel Başdoğan basında “pastacılıkta yepyeni bir sektör yaratan işletme” olarak karşılandı. İzleyen yıllarda açtığı yolda onu takip eden pek çok eski kuruluşa ve sektöre onu izleyerek giren yeni işletmelere örnek oldu.

Yaratıcılık ve kalite Foodie Emel Başdoğan markası ile adeta eşanlamlı hale geldi. Ürünlerinde hiç bir kimyasal madde kullanmayan ve her zaman en kaliteli hammaddeyi bulup seçen Foodie Emel Başdoğan’ın ürünleri pastada üstün ve gerçek lezzeti arayanlar için tiryakilik yaratacak niteliktedir.

Foodie Emel Başdoğan’ın Türkiye’de ve dünyada gerçekleştirdiği “ilk” lerden biri de unsuz ve şekersiz bol çikolatalı pastadır. Bu ürün ile vücut ölçülerini korumak isteyenler ve diabet hastaları nihayet doya doya çikolatalı pasta yemek imkanına kavuştu. Artık şeker hastaları da doğumgünlerinde huzur içinde mum üfleyebilmeye başladı.

Foodie Emel Başdoğan’ın Ulus’daki imalat ve satış yerine ek olarak Ocak 2001 yılından itibaren Amerikan Hastanesi karşısında yeralan Nişantaşı şubesi de sıcak bir mola ve güzel bir pasta tadımı imkanı sağlamakta.

Göster
Gizle