lezzet detay

Islak Foodie Karabuğday ekmeği karabuğday ile yapıldı. Karabuğday buğday değil. (Denizatı ne kadar at ise, karabuğday da o kadar buğdaydır.) Greçka diye de bilinir. İngilizcesi Buckwheat'tir. Pazı gibi yeşil yapraklı bir bitkinin tohumudur. Karbonhidrat yoğun değil, protein yoğundur. Bununla birlikte tahıl ile yapılmış ekmek, pilav gibi yiyeceklere benzer ürünler hazırlanmasına uygun.
Islak Foodie Karabuğday ekmeğinin tadı fena değil. Şahanedir demiyoruz. Ancak karabuğday ile yapılabilecek en lezzetli ekmeklerden biri ve mayasız.

içerik

Kilo kontrolu, diyabet, çölyak, glutensiz, candida, unsuz ekmek, mayasız ekmek, strese bağlı kilo almak, demir eksikliği, parlak cilt, huzurlu ruh hali, her an 'tam doymuşluk duygusu' gibi konularla ilgilenenler için ve büyümekte olanların beslenmesi için hayatımıza girmekte gecikmiş olan karabuğday ile yapılmış ekmek.
Maya ve yumurta içermez.
Islak Foodie Karabuğday ekmeği ayrıca chia tohumu, zeytinyağı, susam, çörekotu gibi SUPERGIDA'lar içerir.
Magnezyum ve demir deposu karabuğday ile yağ depolamadan dilim dilim ekmek keyfi yaşanması mümkün olsun diye üretiliyor.
Ekmeğini kendi yapma imkanı ve zamanı olanlar için SUPERGIDA bölümünde tarifi yayınlandı.

hazırlama & tüketim

Çok doyurucu olduğu için bir öğünde bir dilim genellikle yeterli.
Dilimlenip buzlukta saklanmaya uygun.
Raf ömrü çok kısa, çünkü koruyucu içermiyor. Taze taze satılması ve buzdolabında saklanması gerek.
3-4 gün içinde bitirilemeyecek kısımlar, dilimlenip buzlukta 6 ay saklanabilir.
Ekmek kızartma makinesinde kızartmaya uygun.
Köfte içine konulan ekmek olarak kullanılmaya uygun.