lezzet detay

6 kişilik Profiterollu pastanın alt kısmında yağ kullanılmadan, portakal suyu ile hazırlanan ıslak pandispanya, % 70'lik bitter çikolata köpüğü ve beyaz çikolata ile yapılmış pasta var.
Bu pastanın üzeri bolca dökülen profiterol sosu ile kaplanarak birazdan üzerine yerleşecek topların içine gömüleceği bir çikolata havuzu hazırlanıyor.
Ekler malzemeleri ile hazırlanan profiterol topları çikolatanın içine yerleştikten sonra üzerine tekrar bitter sos dökülüyor.

içerik

"Ekler mi alsam, Mehmet Ali mi? " Bu zorlayan seçime bir çare olarak ikisi birleşti.
İki lezzetin birleşmesinden ortaya 3 kombinasyon çıktı.
Profiterol topları ile Ekler'in tadına varılıyor.
Beyaz çikolata üzerine yayılmış bol profiterol sosu ile üçüncü bir kombinasyon yaşanıyor.

hazırlama & tüketim

-Portakal çikolatalı foodie 'best seller' pastanın keyfini çıkarırken, aynı zamanda Ekler de yemek için oluşan bu birleşmenin kişi sayısı istenildiği kadar arttırılarak sipariş verilebilir.
-6 kişilik pastada 9 top bulunur. Küçük porsiyonlarla 9 kişi de ağırlayabilir.
-10 kişilik pastada 16 top bulunur. Küçük porsiyonlarla 16 kişi de ağırlayabilir.
-16 kişilik pastada 25 top bulunur. Küçük porsiyonlarla 25 kişi de ağırlayabilir.