lezzet detay

Taze sıkılmış portakal suyu ile pişirilen ıslak pandispanya bitter çikolata köpüğü ile sandöviç yapıldıktan sonra kepçe ile üzerine atılan beyaz çikolatalı inek kaymağı ile serbest ve stressiz hareketlerle örtülür.

içerik

Portakallı Çikolatalı pastanın pandispanyası mixer kullanılmadan el ile karıştırılır. Mixer ile karıştırılan hamurlar kuru olur. Kuruluğu dengelemek için hamura yağ veya nem verici kimyasal eklemek gerekir. Portakallı Çikolatalı Pasta el ile ve sadece 8 rakkamı yazarcasına karıştırıldığı için yumuşacık ve ıslaktır. Yağ eklenmeden üretilir.

hazırlama & tüketim

-Üzerine biraz bitter çikolata sosu gezdirmek çok iyi olur. Eğer böyle tercih ederseniz, sipariş verirken belirtebilirsiniz.

-